Kuzuculu 125. Yıl İlkokulu
Kuzuculu Mahallesi 1839. sokak no2 Dörtyol/Hatay

VİZYON

Gelceği bugünden yaşayarak okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için Eğitim Öğretimde örnek olmaktır.

MİSYON

Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp geleceğe ışık tutmak. Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmek

BAŞARILAR

Okulumuz 2010-2011 - Kozan fen lisesi ( Ülger Civelek) 2010-2011 Anadolu lisesi 6 Öğrenci 2010-2011 Anadolu Meslek Lisesi 2 Öğrenci 2011-212 - Anadolu sağlık Meslek Lisesi ( Reyhan GÜÇLÜ)

NORMAL ÖĞRETİM

8:30----- 14:00

KALORİFER + KLİMA

İl merkezine 93 Km ilçe merkezine 7 Km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Dörtyolun Kuzuculu Mahallesinde yer almaktadır Dörtyolun Nüfusu 130.000 dir.

Sportif Etkinlikler

geleneksel oyunlara önem verilmekte olup öğrencilere bu alanda oyunlar oynatılmaktadır. ayrıca okul bahçesine öğrencilerle birlikte yapmış olduğumuz 12 çeşit kategoride oyun alanları çizilmiş olup pandemi süresince birbirleriyle en az temas edecek şekilde oyun ihtiyaçları karşılanmıştır.

Proje Çalışmaları

Okulumuzda etwinning projeleri başarı ile yürütülmüş olup Avrupa ve Ulusal düzeyde kalite etiketi almaya hak kazanmıştır.Ayrıca okulumuz göstermiş olduğu başarılarla etwinning okulu olmaya layık görülmüştür.

erasmus akreditasyon programına başvuru yapılmıştır.

okulumuzda satranç alanında ders dışı çalışmalar yapılmaktadır